EMIC Corp.


A Tokiói székhelyű EMIC Corp. Japán vezető vibrációs tesztberendezés gyártója.
Az Inventeq Kft. az Equip-Test Cégcsoporttal együtt az EMIC által gyártott berendezések képviseletét, karbantartását és kalibrálását látja el a Kelet Európai régióban.


Menet közben az útról a járművet állandó rezgés/vibrálás éri, ezt hosszú távon meghibásodás nélkül kell elviselnie, legyen szó akár egy kábelkorbácsról, műszerfalról vagy futóműről.


A repülőgépet le és felszálláskor óriási erők érik, menet közben pedig a hajtómű folyamatos rázkódását kell, hogy elviseljék.
Az EMIC elektrodinamikus vibrációs tesztberendezések az alkatrész, ill. az egész jármű magas minőségét és tartósságát hivatottak biztosítani, a folyamatos tesztelés, fejlesztés és minőség-ellenőrzés által.


Az EMIC által gyártott Elektrodinamikus Vibrációs Tesztberendezésekkel, képesek vagyunk szimulálni és tesztelni Sinus, Random és Shock rezgéseket az elektronikai ipar, LCD gyártás, repülőgépipar, autóipar: hangrendszerek, légzsákrendszerek, alkatrészek stb. számára.


Igény esetén kombinálható klímakamrával, így sokkal pontosabb adatokat kap a felhasználó a termék élettartamával kapcsolatban.


A gyártósoroktól a minőségellenőrző laboratóriumig, bárhol legyen szüksége elektrodinamikus vibrációs tesztberendezésre, a piacon található legjobb minőséget az általunk képviselt EMIC gépei biztosítják!